Caravans

Kamperen in Friesland

Het kampeerterrein is omgeven door houtsingels welke een beschut karakter geven en gelegen tussen de Waddenzee en de Bolswardervaart, ook wel bekend van de elf stedentocht. De zeehavenstad Harlingen is op korte afstand van de camping.

Op de kampeerplaats
De plekken zijn ruim opgezet met ongeveer 100m2 per kampeerplaats en zijn voorzien met een stroomaansluiting van 16 ampère. Ook is het mogelijk om op een aantal plaatsen water en riool aansluiting te verkrijgen. De camping beschikt over Wifi hiervoor heeft u een inlogcode nodig die op de receptie is te verkrijgen.

Verschillenden overnachtingen mogelijk
Het is mogelijk om een nacht, weekend, week of langer te kamperen op camping De Zeehoeve. U hoeft hier niet van vrijdag tot vrijdag te boeken. Wij willen flexibel zijn naar onze gasten vandaar dat de aankomst periode zelf bepaald kan worden.

Seizoenplaatsen & arrangementen op de camping in Friesland
Camping de zeehoeve heeft verschillen seizoenplaatsen en arrangementen. Het zijn arrangementen voor hemelvaart en pinksterweekend maar ook voor de visserijdagen die jaarlijks in Harlingen plaatsvinden. Voor een seizoenplaatsen is het mogelijk een voor –naseizoen te reserveren.