Chalet IRM

Chalet IRM

Chalet aan het water te koop

Op camping de Zeehoeve staat, direct aan het water, een luxe chalet te koop. Deze chalet is gebouwd in 2016 en daardoor ook voorzien van alle moderne voorzieningen. Zowel het interieur als het exterieur van deze chalet zien er schitterend uit.

 

De chalet is ruim opgezet en van alle gemakken voorzien. De chalet beschikt over een open keuken met uitzicht naar buiten. In de keuken zijn openslaande deuren, waardoor u ook veel licht heeft in de chalet. In de aparte woonkamer is een tafel met een verlengstuk. Ook heeft de woonkamer een grote hoekbank, met voldoende ruimte om lekker te ontspannen.

Er zijn maar liefst drie slaapkamers in de chalet, waaronder een grote master bedroom met aankleedruimte. Uiteraard beschikt de chalet over een badkamer met moderne douche en wastafel.

Buiten de chalet is een grote vlonder aanwezig, waar u in alle rust kunt genieten van de prachtige plaats aan het water. Heeft u een boot? Geen probleem, er zijn zelfs ligplaatsen voor de boot aan het water.

Vraagprijs: € 29.453,00,-*

Bent u geïnteresseerd in dit type chalet maar wilt u de chalet volledig naar uw smaak personaliseren? Ook dit is mogelijk.

Meer weten? Bel gerust naar: T: 0517-413465 en informeer naar de mogelijkheden.
*deze prijs is exclusief stageld en administratieve kosten