Chalet OHARA

Chalet OHARA

Chalet met 2 badkamers aan het water te koop

Op camping de Zeehoeve staat, direct aan het water, een luxe XXL chalet te koop. Deze chalet beschikt over maar liefst 2 badkamers en 3 slaapkamers.

Deze 1 jaar oude chalet staat direct aan het water en heeft uitzicht op de Bolswardervaart. Dit betekent dat u in uw grote tuin zit, in alle rust, terwijl er af en toe een boot langs vaart. De tuin van de chalet is groot op gezet, waardoor u veel eigen ruimte heeft. Daarnaast staat er een vlonder in de tuin.

Het interieur van de chalet is erg ruim opgezet. De master bedroom heeft een eigen badkamer met een douche én een eigen privé toilet. Ook is er veel kastruimte in de master bedroom aanwezig.

De andere twee slaapkamers beschikken elk over twee eenpersoonsbedden. Naast deze slaapkamers is de tweede badkamer te vinden. Ook is er voldoende opbergruimte in deze slaapkamers.

In de woonruimte is een prachtige open keuken en een ruim opgezet loungegedeelte. Door de grote ramen is er veel ruimte. Ook vanuit de zitruimte kijkt u uit op de Bolswardervaart.
Heeft u zelf een boot? Deze kunt u aanleggen in onze eigen haven, welke aan de andere zijde van u chalet is aangelegd.

Vraagprijs: €39.582,00,-*

Bent u geïnteresseerd in dit type chalet maar wilt u de chalet volledig naar uw smaak personaliseren? Ook dit is mogelijk.

Meer weten? Bel gerust naar: T: 0517-413465 en informeer naar de mogelijkheden.

*deze prijs is exclusief stageld en administratieve kosten