4-persoons chalet (bouwjaar 2019)

Koop voor 1 april 2020 en geniet van een behoorlijke korting

Met ingang van het nieuwe seizoen (1/4/2020) heeft Camping de Zeehoeve in Harlingen (direct aan de Waddenzee!) een aantal nieuwe (sta-)caravans (BJ 2019) te koop. Deze caravans zijn ruim opgezet, modern en van alle gemakken voorzien.
De caravans (900 × 370) beschikken over twee slaapkamers, waardoor ze ideaal zijn voor gezinnen of personen die graag meer ruimte in de caravan willen.
Ook de woonkamer is ruim: er is een grote, comfortabele hoekbank, eethoek en voldoende ruimte voor bijv. een grote televisie.
De keuken is van alle gemakken voorzien; een kookgelegenheid, lang aanrecht en een koelkast. De moderne badkamer beschikt over een ruimte douche, moderne wasbak en een toilet. (zie onderstaande foto’s)

Ook aan energiebesparing is gedacht: alle ramen zijn voorzien van dubbele beglazing. De caravan is voorzien van een kachel, een puntdak en een geiser met elektronische ontsteking. Ook heeft de caravan kunststof kozijnen, waardoor deze vrijwel onderhoudsvrij zijn!

Interesse? Schaf nu aan voor 1 april en geniet van een korting, waardoor de caravan tijdelijk de mooie prijs van: €29.900,00,-